Кристин Илиева, която преди 8 месеца пострада тежко в катастрофа

...
Кристин Илиева, която преди 8 месеца пострада тежко в катастрофа
Коментари Харесай

Кристин Илиева: Любовта ми помага да изживея всичко по-леко

Кристин Илиева, която преди 8 месеца пострада тежко в злополука с певицата Дивна, даде телевизионно изявление. Тя показа, че приятелят ѝ е до нея и ѝ оказва огромна поддръжка.

Откровено манекенката описа пред Папараци за компликациите, битката и смяната, която се е случила с нея след тежкия случай.

"Трудно е да го опиша с думи, само че си е доста тежко тестване. На моменти се чудя от кое място я изваждам тази мощ и воля, и самообладание. По принцип съм супер припрян човек. Ето, че се научих да бъда и търпелива ", сподели Кристин.

"Случва ти се едно такова нещо, една такава неволя - или се предаваш, или не. В случая съм на 21. Това ми се случи, когато бях на 20. Аз съм младеж, желая да пребивавам, желая да търча, да танцувам, да пътувам. Един ден, когато си имам дечица, да си търча след тях. Не можеш да се предадеш в подобен миг. Бориш се! ", споделя манекенката.

Тя споделя, че доста постоянно ѝ се случва да си споделя: "Не мога повече! ", само че си поплаква, дава си кураж и продължава напред.

Нейната цел е да дава сили и на другите. Манекенката споделя, че се наскърбява, когато хората ѝ споделят, че нищо ѝ няма. Това, че обликът ѝ в обществените мрежи е един, не значи, че тя се усеща добре. Кристин желае да покаже на всички, че човек би трябвало да се бори да бъде благополучен, да бъде здрав.

"Станах доста, доста, доста по-добър човек. Имам възприятието, че в случай че е имало нещо отрицателно в мен или към мен, към този момент го няма ", споделя хубавицата.

Тя се върна и към случая. Причината е била погрешно изпреварване. Илиева изгубва схващане за към 3 секунди. Дивна се обадила на 112, а Кристин първо позвънила на приятеля си. Двамата и сега са дружно и той доста я поддържа.

"Имам възприятието, че силата на любовта ми оказа помощ и ми оказва помощ да изживея този миг по-леко и да имам мощ. Будиш се сутринта и знаеш, че ще го видиш този човек, ще стане часа, в който сте се уговорили да се видите. Ако няма такава тръпка - денят ти е сив ", споделя с усмивка Илиева.

Кристин разкрива, че е осъзнала какво тъкмо се е случило 2 месеца след случая, когато пристигнала в Турция за лекуването си. Дотогава не е имала действителна преценка за ситуацията. Преди време тя описа, че се е била пристрастила към обезболяващите, само че това към този момент е минало и в този момент рядко взима парацетамол при мощни болки.

Успяла е да се пребори и с паник офанзивите. Психологът ѝ обяснил, че би трябвало да се научи да ги управлява. Илиева показа, че към този момент 3-4 месеца не е получавала пристъпи.

Манекенката е претърпяла последната си интервенция преди месец, тя е била на коляното и към момента се възвръща.

"Дай Боже до няколко месеца да почна да си вървя без патерици ", надява се хубавицата.

Кристин добавя: "Много постоянно сънувам по какъв начин си вървя обикновено, по какъв начин си прегъвам крачето. Не ми се разсънва. "

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР