Кристиано Роналдо вече е регистриран като футболист на Ал-Насър и

...
Кристиано Роналдо вече е регистриран като футболист на Ал-Насър и
Коментари Харесай

Ал-Насър картотекира Кристиано

Кристиано Роналдо към този момент е регистриран като футболист на Ал-Насър и скоро ще може да дебютира в шампионата на Саудитска Арабия. Журналистът Руди Галети заяви, че португалецът е бил картотекиран още преди днешния дуел против Ал-Таи, извоюван с 2:0. Роналдо пропусна срещата поради наказване от престоя си в Манчестър Юнайтед. Той ще би трябвало да изгледа в профил и дербито на върха с Ал-Шабаб на 14 януари, а тъкмо седмица по-късно се чака да се запише първи минути с екипа на новия си отбор против Ал-Етифак. 

Картотекирането на 37-годишния ас е станало допустимо, откакто от Ал-Насър са се разделили с Венсан Абубакар. Клубовете в Саудитска Арабия имат право на най-много 8 чужденци в съставите си, а с идването на Роналдо тези в Ал-Насър станаха 9. Така се е стигнало до решението Абубакар да напусне. Очаква се той да укрепи Манчестър Юнайтед като преотстъпен до края на сезона и на процедура да заеме мястото на Кристиано на “Олд Трафорд ”. 

Португалецът се появи в ложите на стадиона за снощния мач и беше приветстван от почитателите. По време на втория гол на Андерсон Талиска той беше в съблекалнята и приветстван попадението на своя нов съотборник. 

След дуела Роналдо поговори другарски с треньорския щаб на Ал-Таи, който е формиран от негови сънародници. 

“Радвам се, че срещнах Кристиано. Класата му на терена е вън от подозрение, само че това какъв брой общителен и другарски надъхан е, ме впечатли същински. Той е легенда на футбола ”, съобщи наставникът на Ал-Таи Пепа. 

“Роналдо е ентусиазъм за мен и за всички останали. Тренирахме дружно единствено два дни, а към този момент научих толкоз доста ”, показа голмайсторът на Ал-Насър Талиска. 

“Щастлив съм, че Кристиано е в нашия тим. Присъствието му ще е огромна мотивация за отбора. Той ще ни помогне да реализираме положителни резултати ”, сподели пък колумбийският вратар Давид Оспина.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР