Кристиано Роналдо вече е играч на Ювентус. Новината бе съобщена

...
Кристиано Роналдо вече е играч на Ювентус. Новината бе съобщена
Коментари Харесай

Роналдо: "Реал", това бяха девет приказни години!

Кристиано Роналдо към този момент е състезател на " Ювентус ". Новината бе обявена от " Реал " Мадрид, който е почел желанието на португалеца да бъде трансфериран в първенеца на Италия.

Минути след оповестяването на раздялата, испанският клуб разгласява на формалния си уебсайт и обръщението на Роналдо.
" Реал " удостовери: Роналдо към този момент е състезател на " Ювентус " Мадридският гранд е почел желанието на португалеца
" Тези години в " Реал " Мадрид и града Мадрид са евентуално най-щастливите в моя живот. Чувствам само голяма признателност към този клуб, към тази аудитория и към този град. Мога единствено да благодаря на всички тях за обичта и любовта, която получих. Мисля, че пристигна моментът да отворя нов стадий в моя живот. Затова помолих клуба да се съгласи да бъда трансфериран. Усещам нещата по този начин и апелирам всички, най-много нашите почитатели, да ме схванат ", стартира известието на нападателя.

Carta de Cristiano Ronaldo.

https://t.co/N6ssf0qoca#HalaMadrid pic.twitter.com/tLNYvnMzQq
— Real Madrid C.F. (@realmadrid) July 10, 2018

" Това бяха 9 безусловно приказни години. Бяха 9 неповторими години. За мен това бе доста прочувствено време, изпълнено с почитание, само че в това време и тежко, тъй като в " Реал " Мадрид условията са на най-високо ниво. Но знам доста добре, че в никакъв случай няма да не помни, че тук съм се наслаждавал на футбола по неповторим метод. На терена и в съблекалнята имах невероятни съотборници, усещах топлината на една невероятна аудитория и дружно постигнахме три Шампионски лиги подред и четири за пет години. "

" Заедно с тях на самостоятелно равнище имам удоволствието да съм спечелил четири " Златни топки " и три " Златни обувки ", всичко по време на престоя ми в този голям и извънреден клуб. "

" Реал " Мадрид завладя моето сърце и това на фамилията ми по тази причина в този момент желая най-вече да благодаря. Благодаря на клуба, на президента, на шефовете, на съотборниците ми, на всички треньори, лекари, масажисти и невероятни чиновници, които вършат тъй че всичко да работи и неуморно се вглеждат във всеки подробност. Безкрайни благодарности още един път на нашите последователи и на испанския футбол. "

" За тези буйни девет години имах против себе си грандиозни футболисти. Моето почитание и моето самопризнание за всички тях. Мислих доста и знам, че е пристигнал моментът за един нов цикъл. Тръгвам си, само че тази фланелка, тази емблема и " Сантяго Бернабеу " ще бъдат част от мен вечно, където и да съм! "

" Благодаря на всички и, несъмнено, както споделих първия път, когато пристигнах на нашия стадион преди девет години: Hala Madrid! ", приключва Роналдо.
Роналдо и резултатът на доминото Трансферът на португалеца в "Ювентус " ще раздруса европейския пазар
Португалецът стана голмайстор №1 в историята на " Реал ". Той означи 451 гола в 438 мача.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР