Кристиано Роналдо скърби. Португалският футболист на Манчестър Юнайтед се прости

...
Кристиано Роналдо скърби. Португалският футболист на Манчестър Юнайтед се прости
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо скърби за смъртта на най-добрата си приятелка

Кристиано Роналдо скърби. Португалският футболист на " Манчестър Юнайтед " се елементарни с една от най-хубавите си приятелки - Сорая. В обществените мрежи той се елементарни с нея посредством прочувствена обява, която провокира горест в почитателите му.

Сорая е брачна половинка на един от най-близките хора на Роналдо и негов някогашен съотборник в " Спортинг " Лисабон - Хосе Семедо. Тя умря в болница след тежка зараза единствено на 34 години. Асът на " алените дяволи " и фамилията на Сорая и Семедо са извънредно близки, като постоянно прекарваха дружно свободното си време.
View this post on Instagram

" Има моменти, в които всичко отива на назад във времето, даже футболът. Миналата седмица едно необикновено човешко създание си отиде от този свят. Нашата обичана Сорая беше страхотна майка, брачна половинка и един от най-хубавите другари, с които ме срещна животът. Нищо не може да отнеме от болката на брат ми Хосе Семедо и цялото му семейство, само че сме тук с тях, както постоянно, с цел да се надигнем пред тези сложни моменти. Почивай в мир, приятелко. Няма да те забравим! ", написа Кристиано.

На фотографията фамилията на Роналдо - той и половинката му Джорджина, са дружно със Сорая и Хосе Семедо.
View this post on Instagram

Приятелството на двамата футболисти датира от дните им като юноши в школата на отбора от Лисабон. В момента Хосе Семедо е състезател на " Витория Сетубал " и не пропуща в изявленията да спомене какъв брой близки са с носителя на 5 награди " Златна топка " и какъв брой постоянно Роналдо му е помагал в живота.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР