Кристиано Роналдо призна, че първородният му син - Кристиано-джуниър, се

...
Кристиано Роналдо призна, че първородният му син - Кристиано-джуниър, се
Коментари Харесай

Роналдо-джуниър се шокирал при вида на мястото, в което израснал баща му

Кристиано Роналдо призна, че първородният му наследник - Кристиано-джуниър, се шокирал при типа на изискванията, в които живял татко му като младеж.

Звездата на " Ювентус " напуща дома си в Мадейра, когато е 12-годишен, с цел да преследва упоритостите си да се трансформира в професионален футболист. Роналдо заживява в Лисабон с най-хубавия си другар Мигел Пайшао.

Снимка: Getty Images

Нападателят решил да заведе най-големия си наследник да види мястото, в което е израснал: " Бях толкоз разчувствуван. Исках той да види мястото. Дойде с мен, а там към момента бяха същите хора, с които живях преди време. Ако би трябвало да съм почтен... разчувствах се. Не чаках да видя тези хора ", показа Роналдо през португалския канал TVI.

Снимка: Getty Images

Бившият нападател на " Реал " Мадрид призна, че 9-годишният му наследник му се стреснал при типа на стаята, в която в миналото живял той. Португалецът е прям, когато споделя, че желае да съобщи на децата си, че е належащо човек да вложи доста труд и старания, с цел да реализира нещата, към които се стреми. И че не би трябвало да одобряват нищо за даденост.
Снимка: Instagram

" Когато с Кристиано и Пайшао влязохме в стаята, в която живях, синът ми се обърна към мен и ме попита: " Тате, ти тук ли си живял? ". Не можеше да повярва ".

" Те си мислят, че всичко на този свят е елементарно. Качеството на живот, къщите, колите, облеклата... Те си мислят, че всичко просто пада от небето. Това пробвам да предам на сина ми. Включително когато вземам участие в събития в учебните заведения. Опитвам да му предам, че единствено геният не е задоволителен. С работа и отдаденост считам, че може да се реализира всичко това, което искаш ", прибавя футболистът на " Ювентус ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР