Кристиано Роналдо несъмнено е сред най-великите футболисти в историята на

...
Кристиано Роналдо несъмнено е сред най-великите футболисти в историята на
Коментари Харесай

Защо Кристиано Роналдо застава настрани по време на химна на Португалия

Кристиано Роналдо безспорно е измежду най-великите футболисти в историята на играта, а многото му достижения, оценки и върхове са изцяло показателни за това изказване.
 Рекордът на Кристиано Роналдо от Евро 2024 (и още 3, които може да подобри)
Рекордът на Кристиано Роналдо от Евро 2024 (и още 3, които може да подобри)

Португалецът продължава да написа история и с родината си

На Евро 2024 португалецът към този момент усъвършенства един връх, а в случай че има шанс, може да направи това с още цели три. Въпреки всичко, което е постигнал през кариерата си, Роналдо получава доста рецензии за държанието си по време на мачове.

Но той постоянно се старае да оказва помощ на националния тим по футбол на родината си, с цел да печели мачове. В успеха против Чехия в първия мач на Португалия на Кристиано Роналдо не съумя да означи гол, само че направи всичко допустимо, с цел да го направи.
 Снимка 670331

Прави усещане, че постоянно, когато португалецът започва мачовете на родината си като титуляр, то застава встрани в съпоставяне със своите съотборници по време на химна.
 Рекордът, който Ламин Ямал записа на Евро 2024
Рекордът, който едно 16-годишно момче записа на Евро 2024

Светло бъдеще чака Ламин Ямал

Според GiveMeSport, Кристиано Роналдо постоянно се обръща на една страна, а не гледа напряко като съотборниците си, тъй като желае да гледа право към флага на Португалия, който е ситуиран на стадиона. Така че това негово деяние е плод на патриотизъм и израз на почитание. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР