Кристиано Роналдо или Лионел Меси - така изглежда вечният футболен

...
Кристиано Роналдо или Лионел Меси - така изглежда вечният футболен
Коментари Харесай

Бербатов: Всяка година наградите трябва да отиват в Роналдо и Меси

Кристиано Роналдо или Лионел Меси - по този начин наподобява безконечният футболен спор в съвременни времена. Специалисти, треньори, почитатели, съотборници, а неотдавна даже и IT експерти се включиха в полемиките кой е по-добър. Димитър Бербатов, който е бил съотборник с португалеца и е играл против Меси обаче няма отговор на този въпрос.

Според Бербатов Роналдо и Меси не могат да бъдат отделени един от различен.

" Как можете да отделите Роналдо от Меси? Мисля, че всяка година всички награди би трябвало да отиват за тях и те да си ги поделят поравно. Няма по какъв начин да кажете, че единият е по-добър от другия ", сподели Бербатов пред goal.com.

Наскоро Роналдо разгласи, че не е другар с Меси, само че съревнованието сред двамата ги е направило по-добри футболисти. Португалецът даже изрази вяра да излезе на вечеря с водача на " Барселона ".

" Роналдо желае всички награди, просто тъй като е свръхамбициозен и желае да чупи връх след връх. Меси може би не го демонстрира с държанието си, само че съм сигурен, че когато у дома се настройва за мач, си споделя: " Ще унищожа всички! ". Когато си добър, го осъзнаваш и няма от какво да се срамуваш ", добави Бербатов по тематиката.

Той изрази и възхищението си от дълголетието на Роналдо, с който игра един сезон в " Манчестър юнайтед ". " Той е на 34, играе за " Ювентус " и продължава да е огромната звезда, също както беше в Англия, след това в Испания, а в този момент и в Италия. Справя се превъзходно във всеки един шампионат. Той има всичко належащо, с цел да остане вечно млад, той е млад по душа ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР