Кристиано Роналдо е много злопаметен. Португалецът все още не е

...
Кристиано Роналдо е много злопаметен. Португалецът все още не е
Коментари Харесай

Защо Роналдо никога няма да размени фланелката си с играч на "Рома"?

Кристиано Роналдо е доста отмъстителен. Португалецът към момента не е не запомнил по какъв начин футболистите на " Рома " са се отнесли с него в мач преди 14 години, когато е бил състезател на " Манчестър Юнайтед ".

През 2007 година " алените дяволи " се изправят против " римските вълци " в елиминациите на Шампионската лига. Англичаните не престават напред с общ резултат 8:3, след триумф със 7:1 на " Олд Трафорд ".

Роналдо е измежду най-хубавите на терена във въпросния мач. В изявление за " Дейли Експрес " той разкрива: " Когато беше 6:0, те желаеха да спра, противникът ме умоляваше да спра да дриблирам. Други заплашиха, че ще ме наранят. " Рома "? Няма нито един състезател на този отбор, с който бих си разменил фланелката. "

Случката е от сезон 2006/07, когато Роналдо стартира да се отличава в състава на сър Алекс Фъргюсън. По-рано през същата акция, в мач от Шампионската лига, португалецът прави 20 сполучливи дрибъла против " Бенфика ".

The day Cristiano Ronaldo completed 20 (TWENTY) dribbles in 1 (ONE) game.

Greatest. Dribbler. Of. All. Time.
— Diego (@ronaldocomps)

Преди да стане нападателя, който познаваме през днешния ден, Кристиано Роналдо е обичайно крило, което непрекъснато тероризира бранителите с бързите си крайници.

35-годишният нападател стартира по отличен метод и тази година - с голове, с които задмина бразилската легенда Пеле във безконечната голмайсторска листа.

Според статистиката, пред Роналдо към този момент е единствено Йозеф Бицан, играл за " Славия " Прага и чешкия народен тим. Нападателят, творил на терена в интервала 1928-1955 година има на своята сметка 805 гола. Смята се, че това е най-точната статистика, употребена даже от ФИФА. Според други данни Бицан има единствено 759 гола и Роналдо, който към този момент е със 758 гола, може напълно скоро да го изпревари.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР