Кристиано Роналдо е дал положителна проба за коронавирус. Новината беше

...
Кристиано Роналдо е дал положителна проба за коронавирус. Новината беше
Коментари Харесай

Роналдо е с коронавирус - slava.bg

Кристиано Роналдо е дал позитивна проба за ковид. Новината беше обявена от Португалската футболна федерация. Футболистът към този момент е изолиран от своите съотборници и щаба на националния тим, които са дали негативни проби за COVID-19.

35-годишната звезда ще отсъства от идващите няколко мача, защото би трябвало да се изолира и да прекара карантина до момента в който не бъде тестван още веднъж. Последната поява на Роналдо беше на 11 октомври, когато той игра против Франция в мач от Лигата на нациите.

„ Португалският национал се усеща добре, няма признаци и е изолиран “, се споделя в формалното известие. Кристиано ще пропусне мача против Швеция, който ще се играе на 14 октомври в Португалия. В понеделник футболистът показа селфи с целия народен тим и съобщи, че той и съотборниците му са обединени на и отвън терена.

Засега Роналдо не е коментирал диагнозата, само че той е следващата известна персона, която се заразява с ковид. През септември стана ясно, че Дуейн Джонсън – Скалата и цялото му семейство са с позитивни проби. Том Ханкс, Рита Уилсън, Анди Коен и Нийл Патрик Харис са измежду звездите, които също пребориха вируса.

Остава въпросът дали Кристиано Роналдо ще играе в конфликта против Барселона в Шампионската лига, който ще се състои на 28 октомври.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР