Кристиано Роналдо беше освободен от доходоносен договор на Олд Трафорд

...
Кристиано Роналдо беше освободен от доходоносен договор на Олд Трафорд
Коментари Харесай

Дуайт Йорк: Роналдо беше бомба със закъснител, готова да избухне

Кристиано Роналдо беше освободен от рентабилен контракт на " Олд Трафорд " през декември, което му разреши да стане свободен сътрудник и да контракти още по-голяма договорка в Ал-Насър. Португалската звезда си проби път, след като даде избухливо изявление, в което подлага на критика видни фигури от предишното и сегашното на Юнайтед, като Дуайт Йорк призна, че сходна обстановка постоянно е евентуално да се случи, защото петкратният притежател на Златната топка е неудовлетворен от метода, по който той беше третиран от Ерик загар Хаг.

" Имах диалог на четири очи с него, преди да дойда в Австралия, когато отидох на 10-дневно наблюдаване в Манчестър Юнайтед. Имах шанс, че Роналдо ми отдели 30 минути от времето си и поговорихме задълбочено. Знаех, че там има човек, който не е удовлетворен от това, което се случва в клуба. Той изрази това по доста открит и почтен метод към мен. Очевидно беше трагичен.

Той почувства, че клубът не напредва по метода, по който той искаше, и изиска избрани неща от новия управител. Чувствах, че в случай че това не се случи, тогава ще има нещо, което в последна сметка видяхме да се случва. Така че, когато всичко това излезе нескрито, знаех, че към този момент е бомба със закъснител, подготвена да избухне ", показа Йорк.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР