Кристиано Ронадло няма намерение да се завръща в европейския футбол

...
Кристиано Ронадло няма намерение да се завръща в европейския футбол
Коментари Харесай

Роналдо: На 100% няма да играя повече в Европа, там първенствата губят качества

Кристиано Ронадло няма желание да се завръща в европейския футбол и е безапелационен, че шампионата на Саудистска Арабия е по-силно от Мейджър сокър лигата на Съединени американски щати и Канада (МЛС), където ще играе Лионел Меси.

Роналдо съобщи, че е удовлетворен от прехвърлянето си в Ал Насър, с който отвори вратите на саудитското състезание за други огромни играчи от европейските шампионати. Неговият тим загуби с 0:5 против испанския Селта Виго в надзорен мач на " Ещадио Алгарве " в Португалия.

Роналдо е безапелационен, че европейските клубни шампионати, като се изключи британското, последователно губят качество.

" Сигурен съм на 100%, че няма да се завърна в Европа. Вече съм на 38 години. Европейските шампионати губят качество, а единственото, което продължава да върви напред и нагоре, е Висшата лига на Англия. Те са на светлинни години пред останалите ", съобщи Роналдо, представен от ESPN.

Меси също бе свързван с трансфер в Саудитска Арабия, само че международният първенец с Аржентина избра Интер Маями от Съединените щати. Той подписа тригодишен контракт с американците.

" Саудитското състезание е по-добро от МЛС. Сега всички желаят да играят тук. След още една година шампионатът ще има още повече играчи на международно равнище ", продължи някогашният футболист на Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и Ювентус.

Това лято в Саудитска Арабия дойдоха футболисти като Карим Бензема, Нголо Канте и доста други. Двамата ще бъдат съотборници в Ал-Итихад.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР