Кристиан Николов - шофьорът, който причини катастрофата и смъртта на

...
Кристиан Николов - шофьорът, който причини катастрофата и смъртта на
Коментари Харесай

Кристиан Николов, причинил катастрофата с Милен Цветков, напуска ареста |

Кристиан Николов - водачът, който аргументи злополуката и гибелта на журналиста Милен Цветков, към този момент е с мярка " домакински арест " и ще бъде наблюдаван с електронна гривна. Софийският апелативен съд удостовери дефинитивно решението на Софийския градски съд.  

Така се изключва хипотетичната опция за отклонение на подсъдимия.

Но не е отпаднало съмнението, че той е съпричастен към закононарушението, за което му е повдигнато обвиняване, се показва в претекстовете на апелативните съдии. Според магистратите заплахата да извърши друго закононарушение е намаляла и мярката " домакински арест " може да обезпечи напълно наличието на Николов и приключването на правосъдния развой.

Делото против Кристиан тече в Софийския градски съд и следва чуване на една от последните експертизи. Николов има и наложена възбрана за овакантяване на страната.

Катастрофата, довела до гибелта на телевизионния водещ Милен Цветков, се случи точно на Великден през 2020 година Досега експертизите потвърдиха, че Кристиан е карал с към 100 км/ч и е бил под въздействието на няколко опиата. Въпреки това юристите му желаеха да бъде освободен с по-лека мярка. 

Според отбраната няма заплаха Николов да извърши закононарушение, в случай че бъде освободен от ареста.

" Напълно съзнавам мащабите на нещастието, съчувствам на фамилията и околните на потърпевшия. Моля съдът да промени мярката ми в по-лека ", сподели пред правосъдния състав преди време Кристиан Николов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР