Кристиан Николов - подсъдимият за смъртта на журналиста Милен Цветков,

...
Кристиан Николов - подсъдимият за смъртта на журналиста Милен Цветков,
Коментари Харесай

Адвокатът на подсъдимия за смъртта на Милен Цветков: Употребявал е чай и паста за уста

Кристиан Николов - подсъдимият за гибелта на журналиста Милен Цветков, няма личностно разстройство и може да носи отговорност за дейностите си . Това е изводът от основна по делото против него психична експертиза. Екип от експерти са изследвали личността на Николов. Според тях, той е с висок разсъдък и се отличава с намален самоконтрол, показва.

Подсъдимият твърди, че преди злополуката точно на Великден предходната година е приемал чай и паста с отпускащо деяние . Затова по делото стартира инспекция дали в тях е имало опиати и по какъв начин са му се отразили. Засега е ясно, че той е бил под въздействието на четири типа дрога по време на удара.

„ Той е психологично здрав, само че все още на действието е бил зависим на вещества. Това не значи, че е психологично болен. Личността му не е с някакви съществени отклонения. Тя е в границите на необятната норма ”, сподели вещото лице по делото проф. Петър Маринов.

„ Т ой е употребявал чай с успокояващо влияние, както и паста за устната празнина. Т ой ги използва известно време и те се продават свободно. Трябва да се откри, какво е тяхното наличие и дали в тях има наличие на веществата, открити в кръвта му ”, сподели юристът на Николов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР