Кристиан Николов, който причини тежката катастрофата с Милен Цветков, е

...
Кристиан Николов, който причини тежката катастрофата с Милен Цветков, е
Коментари Харесай

Кристиан и аверите му празнували на Витоша в деня преди трагедията

 Кристиан Николов, който аргументи тежката злополуката с Милен Цветков, е чествал дружно с приятелката си Симона Цветкова рождения й ден в местността " Златните мостове " на Витоша. На празненството, което се състояло ден преди съдбовния случай, при който почина журналистът, участвала огромна групичка младежи, измежду които е бил и аверът им Георги Иванов - наследник на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов.

Припомняме, че Симона Цветкова и Георги Иванов също са пътували в тузарския джип на Николов при мелето. Полицията се отзовала на сигнал за шумното празненство по време на карантината и се отправила към мястото, с цел да глоби наглите извършители и да ги изгони.

Там органите на реда срещнали извънредно надменно и пренебрежително държание от младежите, а синът на Лъчезар Иванов даже изтъквал, че татко му е народен представител. В последна сметка след намесата на полицията празненството завършило, след което 22-годишният Кристиан отпрашил със скъпото си возило, а приятелите му се разотишли, написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР