Кристиан Костов не за първи път говори за трудностите пред

...
Кристиан Костов не за първи път говори за трудностите пред
Коментари Харесай

Кристиан Костов с поетична алюзия на битката с психичните заболявания - slava.bg

Кристиан Костов не за първи път приказва за компликациите пред психологичните болести, а в този момент излива цялата си душа в новия си прочувствен план Psycho. Съкровената изповед е първата ария, която публично излиза под новия му псевдоним VOSTOK и към този момент е налична на всички музикални платформи.

Миналия месец изпълнителят разкри, че присъединяване му в Евровизия през 2017 година е отключило първите признаци към менталното заболяване Синдром на самозванеца.

В рамките на дълъг пост в обществените мрежи Костов показа пред почитателите и приятелите си, че за първи път е усетил сходни мрачни усеща и мисли в последните седмици преди присъединяване си в песенния конкурс. „ Започнах да се колебая дали съм задоволително добър да бъда там. Или даже да бъда музикант “, изясни артистът.

Новата му ария обаче е една поетична алюзия на борбата с компликациите. В нея той насочва зов към хората, които се борят със личните си демони напомняйки, че могат да преминат през всички тествания на живота.

„ С този план просто желаех да ви покажа, че всичко е допустимо и даже да наподобява, че сте заседнали и не можете да извършите доста, постоянно се опитвайте да намерите нови способи за колаборация с близките “, разкрива Кристиан с обява в обществените мрежи.

Най-младият участник от Евровизия 2017-а показа, че концепцията зад VOSTOK e била посята още преди година, когато той и Саша Хюман са написали няколко песни дружно. Корените обаче са поникнали едвам неотдавна, когато е почнал същинската създаването по нея дружно със своя екип.

„ Psycho е единствено началото на историята, която започнахме да сътворяваме, когато стартира карантината. Не беше елементарно за никого през тези тежки времена на пандемията “, написа 20-годишният артист.

Песента е написана и продуцирана единствено в границите на 6 часа. Мисълта, която стои зад нея, е изцяло катурване на публичните показа за избрани понятия и прочувствени положения, както и размирен, само че умиротворен вик против тях. „ Понякога просто знаеш, че идната ария ще бъде специфична без даже да си натиснал нито един клавиш на пианото “, написа още той.

Замесени в плана и виновни за звученето на песента с изключение на младия гений от Евровизия са неговият брат Даниел Костов и Саша Хюман. Виновници за образното оформление към музиката и корицата са Владимир Репин и Дмитрий Мел, които с изключение на „ най-талантливите фотографи в света “, както самичък ги дефинира Кристиан, са и негови доста скъпи другари.

„ Имах характерна визия в главата си и тя трябваше да наподобява по този начин и по никакъв различен метод и знаех, че постоянно мога да разгадавам на Владимир и Дмитрий. Благодаря ви, момчета. За следващ път ми доказахте, че няма нищо, което не можем да създадем дружно “, споделя изпълнителят.

Любопитно е, че новият псевдоним на музиканта VOSTOK е общ брой от разбърканите срички на семейството му. Талантът споделя на своите почитатели в обществените мрежи, че това не е инцидентно и е обвързвано с значима за него житейска история, както и с неговото „ етническо завещание “. А в превод от съветски „ восток “ значи „ изток “.

Костов разкрива и че напълно скоро можем да чакаме идващите глави на неговия нов план.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР