Кристиан Костов наскоро смени тотално визията си и възприе джендър

...
Кристиан Костов наскоро смени тотално визията си и възприе джендър
Коментари Харесай

Откакто демонстрира визия на джендър, Кристиан Костов е жертва на непрестанен тормоз

 Кристиан Костов неотдавна смени тотално визията си и възприе джендър модел на държание и облекло, който възбуди доста полемики измежду феновете му. Напоследък обаче геният е изправен пред по-голям проблем от това по какъв начин почитателите одобряват решението му. Вчера артистът, който работи по нови планове, самичък проговори за драмата си посредством своя профил в инстаграм. Оказва се, че Криси е жертва на преследвачи и телефонен тормоз.

Ето какво показа финалистът от " Евровизия ":

" Като актьор съм привикнал да си върша фотоси, видеоклипове, селфита, и други Схващате концепцията, нали? И по този начин... през днешния ден имах бизнес среща, по тази причина се разсъниха доста рано, само че нито се усещах добре, нито изглеждах по този начин. Просто не беше най-хубавият ми ден. Реших да отида да си взема шоколадово мляко, с цел да се развеселя, само че там ме чакаше човек (все още не знам по какъв начин е схванал къде тъкмо ще бъда, само че както и да е...) Той ми сподели: " Здравей, Крис, дано да създадем селфи ". Любезно помолих да не се снимаме тъкмо през днешния ден, а също и да не ме върви след мен, тъй като не съм в въодушевление. Не за първи път го виждам, сигурно ЗНАМ, че към този момент имаме най-малко 5-7 селфита. И по този начин... взех си нещата и потеглих, само че видях по какъв начин той тича в близост, търсейки ме, като в в това време се обажда на някого.

Отидох на срещата. 30 минути по-късно приключихме и когато излязох на открито, ме чакаха четирима по-големи хора, които упорстваха да се снимаме. Изтъкнаха, че са чакали да изляза в продължение на 1 час. Нещо повече - споделиха ми, че съм ДЪЛЖЕН да го направя, тъй като съм обществена персона и нямам право на персонално пространство. Отново общително отхвърлих, тъй като се тревожа от хора, които ме дебнат и преследват.

Тогава избягах с една другарка, до момента в който наш непосредствен остана, водейки развълнуван спор с тях. Сега получавам известия, изпълнени с ненавист (не знам по какъв начин са научили телефонния ми номер, само че към този момент даже не се изненадвам), в тях се написа: " Тъжно е, че в миналото обичах работата ти, тъй като ти си огромен отпадък, дръглив хомосексуалист... (хомофобия, здравей) Върни се във Виена " и така нататък и тъй наречените Ще го кажа един път. Аз не съм " нещо " или нечия " благосъстоятелност ". Имам лични усеща и свободна воля. Чувствам се виновен за дейностите си по отношение на хората, които ме поддържат и се пробвам да доближи упованията на всички - да бъда добър човек. Но не можете да си визиите какъв брой пъти другите са груби ", написа в обявата си Кристиан.

Очевидно думите му са докоснали почитателите му, тъй като по-късно, като коментар към статуса си, той благодари за хубавите известия, които е получил. Руската звезда - Дима Билан, също не остана апатичен към написаното и поддържа Костов. " Не всички хора са човечни, има и такива, които минават всички граници! Всеки има право на свое пространство, в което да се усеща свободен, а персоналният живот е закон! Но има и още едно предписание - светът е посредствен ", гласи посланието на изпълнителя към Кристиан.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР