Кристиан Костов направи неочаквано признание. След участието си в Евровизия

...
Кристиан Костов направи неочаквано признание. След участието си в Евровизия
Коментари Харесай

Кристиан Костов с ментално заболяване

Кристиан Костов направи ненадейно самопризнание. След присъединяване си в Евровизия през 2017-а младият гений е отключило първите признаци към менталното заболяване Синдром на самозванеца.
Изпълнителят споделя своите персонални истории в обществените мрежи и слага акцент върху психологичното здраве. За първи път е усетил сходни признаци в последните седмици преди присъединяване си в влиятелния европейски конкурс.

„ Започнах да се колебая дали съм задоволително добър да бъда там. Или даже да бъда музикант “ – акцентира той и изяснява, че е имал възприятието, че живее във фалш, като на сюжет.

С сходни усещания се отличава Синдромът на самозванеца. Той кара хората да се усещат като интелектуални измамници, което им пречи да осъзнават и да се радват на оценките и достиженията си.

Голямото внимание към най-младия участник на Евровизия 2017 способства за това  Кристиан да загуби връзка с действителността, а в дните преди финалите бил безапелационен, че би трябвало да завоюва непременно.

„ Молих се на всички богове. Мислех, че това ще е моментът на живота ми – първият участник, роден през 21-и век, спечелил състезанието. И след това – изгубих. Нещо умря в мен в оня ден и към момента не мога да се възстановя. След това плаках, плаках, плаках… Чувствах се като дете, чиято фантазия е унищожена пред очите му. Не желаех да виждам никого “ – написа той, представен от „ Монитор “.

Отзивите пък на негови близки и почитатели, че за тях той е действителният победител, в действителност са влошавали положението му.

„ Битката продължава всеки ден “ –  уверен е изпълнителят, който приканва почитателите си да се отнасят със съчувствие и грижа един към различен, даже и онлайн.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР