Кристиан Костов е дълбоко впечатлен от фотосесията на една от

...
Кристиан Костов е дълбоко впечатлен от фотосесията на една от
Коментари Харесай

WTF? Кристиан Костов се сваля с голата приятелка на най-оборотната българка в OnlyFans

Кристиан Костов е надълбоко впечатлен от фотосесията на една от най-яките мацки в Пловдив. Виктория Петрова, известна в Instagram и като virgogarl, е една от топ мацките в обществените мрежи, а явно звездите ни я харесват много.

Виж още: Тина и Миро от " Един за различен " на лов за супер скъпи придобивки за дома на промоция 

Палавата мацка, която се разказва като актьор в Instagram, постна нова фотография от фотосесия, на която наподобява изцяло гола, само че по-интересното не е това, а по какъв начин наподобява кожата на Вики. Цялата е покрита в брукатена златна багра за тяло, а това основава неповторим резултат, който е направил усещане на Кристиан Костов.

Виж още: Нож в сърцето: Лефтеров си сподели всичко за Мирела 

" Най-невероятното нещо, което си правила, прелестна си ", написа артистът, а Вики наподобява харесва вниманието, което получава от звездата. Не са ни известни детайлности за връзките им, само че подозираме, че двамата са просто другари. Е, някои хора са заподозрeли, че Крис търсел освен това, само че това са следващите клюкини, в които няма капка правилно.

Виж още: Tattstoner се пусна по транспарантно долни дрехи, мъжете отново не утвърдиха гледката - събират пари за силикон 

Интересна детайлност е, че Виктория е другарка с Tattstоner, която е една от най-богатите българки в OnlyFans под 30 години. Мацките се познават от много време, а в Пловдив се носят митове за купоните, на които са участвали и двете.

Виж още: Нови джуки на хоризонта: Зори от " Игри на волята " втрещи с нова визия

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР