Кристиан k0nfig Винеке и CS:GO тимът на Astralis обявиха своята

...
Кристиан k0nfig Винеке и CS:GO тимът на Astralis обявиха своята
Коментари Харесай

Astralis се сбогува с k0nfig

Кристиан " k0nfig " Винеке и CS:GO отборът на Astralis оповестиха своята разлъка след поредност от неприятни вести от двете страни.

Датският клуб преди малко отпадна от RMR борбите за Мейджъра в Рио, а незабавно по-късно завърши и взаимната работа с геймъра, който страда от фрактура на глезена, породена в резултат на сборичкване с барман тъкмо преди формалния старт на квалификацията за IEM RIO Major в Малта. Срещите си от Road To Rio те завършиха с актив от 3-1, играейки в повърхностен състав с младока Микел " MistR " Томсен на мястото на k0nfig. Явно дейностите на играча са афектирали отрицателно имиджа на отбора, като от организацията разумно са взели ограничения при първа опция.

" Ужасно печален съм отноно обстановката и нейното влияние върхи Astralis. Извинявам се на целия клуб и хората в него, тъй като за мен те са страхотни и персонално се надявах да съм част от организацията за още дълги години. Истината обаче е, че съм към този момент съм на това място в своя живот, където мощно би трябвало да се концентрирам върху себе си. Получих безкрайна поддръжка от почитателите на тима, за които съм извънредно признателен, а в този момент ще си взема къса отмора от сървъра ", написа някогашният ас на Astralis.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР