Кристи, Наоми, Синди и Линда - те са суперзвездите на

...
Кристи, Наоми, Синди и Линда - те са суперзвездите на
Коментари Харесай

Кристи, Наоми, Синди и Линда. Те пак ще са корица на Vogue, а животът им излиза на екран

Кристи, Наоми, Синди и Линда - те са суперзвездите на стилния подум. Изгряха като тийнейжърки през 80 -те и 90-те и маркираха със себе си един културен миг, който продължава да хипнотизира земното кълбо повече от три десетилетия.

Товa е и тематиката на документалната поредност в четири елементи The Super Models. Премиерата ѝ е на 20 септември по Apple TV+.

Режисьори са Роджър Рос Уилямс ( " Master of Light ", " Аполо " ) и Лариса Билс, а продуцент е компанията Imagine Entertainment на Брайън Грейзър и Рон Хауърд ( " Красив разум " и " Аполо 13 " и доста други),

Сериалът пресъздава света на висшата мода в края на 80-те доникъде на 90-те, когато тя добива известността на всеобщо развлечение, един до друг с филмите, малкия екран и музиката.

Модното издание VOGUE събра Кристи Търлингтън, Наоми Кембъл, Синди Крауфорд и Линда Еванджелиста - Фантастичната четворка, която застава пред обектива на изгряващата звезда във фотографията Рафаел Павароти.

 Супермоделите на Vogue от 90-те Те ще са корицата на семптемврийския брой - самобитна имитация на корицата на Питър Линдберг от януари 1990 година, на която са Наоми Кембъл, Кристи Търлингтън, Линда Еванджелиста, Татяна Патиц и Синди Крауфорд.

Липсва единствено.

33 години по-късно версия на корицата ще се появи в изданията на стилното списание във Англия и Съединени американски щати със заглавието: „ The Greatest of All Time “.

Общото сред супермоделите на 90-те е тяхната фотогеничност, вродена убеденост, бърз разум, подсъзнателен жанр, мощно любознание и изключитено висока работна нравственос, споделя Брайън Грейзър пред стилното списание.

Кристи, Наоми, Синди и Линда са дами, които нямат потребност от фамилия, без значение в кой завършек на света се намираме. В The Super Models те трябват да изиграят версия на личния си живот, преминаващ под знака на това да бъдеш хубав, когато си естествено, по всевъзможен индикатор, превъзходен, написа VOGUE.

Изданието напомня и за видеоклипа на шлагера на Джордж Майкъл Freedom от 1990 година В него за снимани и петте модела, явно откакто Майкъл ги вижда на корицата на VOGUE.

„ Беше полуда. Ние не сме Бийтълс “, споделя Еванджелиста като си спомня за реакциите към видеото и финалa на ревюто на Versace, когато те пеят с песента, до момента в който вървят по стилния подиум, хванати за ръце.

Кембъл приказва намерено и за това по какъв начин животът ѝ се трансформира със славата – да вземем за пример за фотографията ѝ от срещата на Анонимните наркомани през 2001 година „ Бях накарана да се срамя от възобновяване си “, споделя тя. „ Не че се криех, само че това е нещо, за което приказваш, когато си подготвен. “

Миналата година.

В прочувствено известие в Instagram Еванджелиста написа, че е развила непряк резултат, за който не е била осведомена, преди да се подложи на процедурата - парадоксална мастна хиперплазия (PAH).

" PAH освен унищожи източника на приходите ми, само че и ме вкара в цикъл на дълбока меланхолия, голяма тъга, най-високата точка на себеомраза. В хода на този развой се трансфорах в аскет ", написа още Еванджелиста.

През 2021 и 2023 Наоми Кембъл роди първото и второто си дете, до момента в който продължаваше да дефилира по стилните сцени за марки като Valentino и OFF White.

Синди Крауфорд е майка на един от най-популярните модели на настоящето потомство Кая Гербер.

И четирите дами – както и Патиц, Хелена Кристенсен и Клаудия Шифър – се считат за първите модели, станали звезди и отвън стилната промишленост. Търсенето им скочи внезапно през 90-те години, а се прочу с репликата си Еванджелиста: „ Ние не се разсънваме за по-малко от 10 000 $ дневно “, напомня Guardian.

Моделите работеха с телата и лицата си в ерата преди #MeToo, работейки с фотографи, които по-късно в годините бяха упреквани в полово принуждение и корист с модели – в това число Брус Уебър, починалия Патрик Демаршелие и Тери Ричардсън.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР