Кристен Стюарт никога не е мислела, че ще бъде заснето

...
Кристен Стюарт никога не е мислела, че ще бъде заснето
Коментари Харесай

Кристен Стюарт била шокирана от успеха на Здрач

Кристен Стюарт в никакъв случай не е мислела, че ще бъде снимано продължение на " Здрач ".

32-годишната актриса се изстреля към международната популярност в ролята на Бела Суон в печелившата кино поредност, само че признава, че в никакъв случай не е очаквала първият филм да потръгне по метода, по който го направи.

Тя сподели в подкаста " Jess Cagle ": " Винаги желая да подсещам на хората, че първият филм " Twilight " беше механически самостоятелен, без да го подценявам или да споделям, че е нищо! Ние просто не знаехме какво ще стане. И беше нещо като чудноват, леко маргинален тийнейджърски филм. Не мислех, че всички ще одобряват това. Не мислех даже, че ще създадем продължение ".

Въпреки триумфа на филмите " Здрач ", Кристен към момента обича да взе участие в " по-малки " планове.

Тя изяснява: " След всички неща към " Здрач " - отдавна към този момент се занимавах с някакви странични, по-малки, сходни на " Сънданс " филми и несъмнено това е мястото, където обичам да бъда. Продължих да се занимавам с това в това време и по-късно. Стремя се да се дистанцирам от " Здрач ", диря нещо ново. Но признавам, че точно това беше филмът, който просто се появи от напълно нищото, не можех да допускам в триумфа му и мисля, че тогава с него извадих огромен шанс ".

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР