Кристъл Палас и Лестър завършиха 1:1 на Селхърст Парк в

...
Кристъл Палас и Лестър завършиха 1:1 на Селхърст Парк в
Коментари Харесай

Кристъл Палас и Лестър завършиха 1:1 на Селхърст Парк

Кристъл Палас и Лестър приключиха 1:1 на " Селхърст Парк " в среща от 16-ия кръг на Премиър лийг. Вилфрид Заха откри резултата в 58-ата минута, а Харви Барнс изравни в 83-ата.

Рокадите са нещо обикновено за този интервал в Англия, когато сгъстения цикъл от мачове ги постановат. Те обаче се отразиха по-сериозно на Лестър. Джейми Варди стартира мача на аварийна пейка и влезе в игра в 66-ата минута.
Снимка: БГНЕС  Кристъл Палас и Лестър приключиха 1:1 на
Ако голмайсторът на " лисиците " бе на терена през цялото време, срещата може би щеше да се развие по друг метод. В 19-ата минута гостите получиха право да изпълнят дузпа. Келечи Ихеаначо обаче не съумя да преодолее Висенте Гуаита. Малко по-късно Денис Прает удари гредата от дребен ъгъл, а след половин час игра Ихеаначо направи още един пропуск.

Палас също имаше своите шансове, въпреки и по-рядко. Андрос Таунзенд не се възползва от добра обстановка. След почивката Заха стреля над вратата от границата на наказателното поле. В този интервал домакините имаха преимущество, а в 58-ата минута Заха откри резултата след отлична офанзива, в която комбири с Таунзенд. За него това бе осми гол във Висшата лига от началото на сезона.
Снимка: БГНЕС  Кристъл Палас и Лестър приключиха 1:1 на
Лестър последователно взе самодейността в търсене на равнене, а влизането на Варди направи отбора много по-опасен. Седем минути преди края на постоянното време Харви Барнс изравни след самостоятелен пробив. До края " лисиците " упражниха напън, само че по този начин и не съумяха да стигнат до ново попадение.

Отборът на Брендън Роджърс се изкачи на второ място. Той изостава на три точки от водача Ливърпул, само че е изиграл един мач повече. Кристъл Палас е 13-и с актив от 19 точки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР