Криско изригна гневно в социалната мрежа срещу собственик на заведение,

...
Криско изригна гневно в социалната мрежа срещу собственик на заведение,
Коментари Харесай

Криско нападна кръчмар

Криско изригна яростно в обществената мрежа против притежател на заведение, в което е бил зает за присъединяване. Хитмейкърът упрекна в неучтивост съдържателя на нощен бар в Студентски град, като цитира името му.

Кристиан Талев съобщи, че анулира присъединяване си в клуба поради неточно отношение и даже акцентира, че това е честа процедура за въпросния господин.

„ Участието довечера отпада заради некоректното отношение от притежателя Марио Дуков. Разбрах, че това е негова постоянна процедура, тъй че поучавам изпълнителите, които получат покана за този клуб, да не поемат задължения, преди да са сигурни, че ще бъдат спазени уговорените условия “ – написа артистът.

Криско е дал и линк към профила на притежателя, с цел да могат почитателите да видят кой тъкмо е неточният мъж. По-късно рапърът разгласява нов пост, където сподели, че са анулирани участията и на други реализатори от фолк жанра.

" Когато си лъжец, рано или късно всички схващат това. В случая даже стана прекомерно рано. Разказах ви за случая с CLUB ANGEL, където притежателят Марио Дуков (Mario Dukov) ни измами, а след това опитва да измами скромната си аудиотрия, че присъединяване е паднало заради липса на интерес. Добре де, само че на идващия ден (Събота 11.06) беше оповестена да пее Деси Слава.. само че О, знамение.. и нейното присъединяване отпадна. Отпадали са ви и предходните гости(Лидия 03.06), отпаднали са ви и всички последващи. Явно няма интерес за никой, по този начин го разбирам.Сами си изтрихте цялата стратегия за месеца! В това заведение безусловно не стъпва жив човек (съжалявам, в случай че сте вложили нещо), само че да си измиваш ръцете с артистите, които каниш, е минимум аморално. Свързаха се с мен даже хора, които са работили там като личен състав, с цел да споделят горчивия опит, който са имали точно с този човек. Че банкрута ви чука на вратата е ясно. Та господин Дуков, няма нищо срамно да не ви потръгне бизнеса, срамно е когато хора като вас се развъждат!
А по отношение на интереса, за който споменахте.. може да видите сторитата ми нощес в надалеч по-малкия от София, Димитровград " - приключва изпълнителят на " Да или не ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР