Криско гостува на Петя Дикова в Тази събота и неделя,

...
Криско гостува на Петя Дикова в Тази събота и неделя,
Коментари Харесай

Криско: Ако някой ден не мога да пея, сигурно ще стана тонрежисьор в радио или телевизия

Криско гостува на Петя Дикова в " Тази събота и неделя ", с цел да показа по какъв начин порастват децата му и по какъв начин се е стигнало до авторството на саундтрака към кино лентата " Южен вятър 2: Ускорение ".

„ През седмицата съвсем не виждам децата и по тази причина през уикенда се старая да наваксвам. Бабите и дядовците оказват помощ, когато могат. Засега нямаме бавачка. Сега са най-хубавите години, тъй като децата ти дават най-чистата и безусловна обич. Излъчват равнодушие и откровеност. Ти си неговото аверче, най-хубавият му другар и детето желае да е с теб. Това време би трябвало да се прави оценка, тъй като ще пристигна моментът, когато ние ще търсим тяхната компания “, показа Криско.

Той и сръбският реализатор COBY записаха саундтрака към кино лентата " Южен вятър 2: Ускорение ".

„ Продуцентът и режисьор на кино лентата Милош Аврамович ми предложи да вземам участие в саундтрака. Все още не съм гледал кино лентата, само че за музиката черпих ентусиазъм от първата част. Премиерата в България е на 4 февруари. Сюжетът е за конфликт сред българската и сръбската мафия. Участват Мариан Вълев, Захари Бахаров, Асен Блатечки и други наши артисти, като част от фотосите са в България “, разясни рапърът, който е различим в Македония и Сърбия и постоянно го стопират на улицата за подпис.

„ Музиката ми е най на сърце и в случай че някой ден не мога да пея, несъмнено ще работя в радио или телевизия под някаква форма. Примерно като тонрежисьор “, призна артистът, който през декември ще гостува с COBY в " Шоуто на Николаос Цитиридис ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР