Криско бе гост в предаването CLOSE UP“ по телевизия The

...
Криско бе гост в предаването CLOSE UP“ по телевизия The
Коментари Харесай

Криско категорично отряза мераците на Цвети за сватба в ефир: Не искам да се женя!

Криско бе посетител в предаването „ CLOSE UP по телевизия The Voice. Продукцията наблюдава по какъв начин минава един негов ден, само че водещата не пропусна да му зададе и няколко по-лични въпроси, видя HotArena.

Кристиян Талев, както е същинското име на артиста, се бе постарал да покаже единствено онази част от всекидневието си, която е обвързвана с работа. Той сподели по какъв начин започва сутринта му – става не по-късно от 8-9 часа, след което се запътва към офиса си. Там на оперативка със съдружниците му от „ Adamand ” възнамеряват дилемите за деня, след което стартират тяхната реализация.

Изкоментираха и присъединяване на Тита в „ Като две капки вода “, като най-много я разкритикуваха, че към средата на осъществяванията си не помни, че е влезнала в облик и се завръща към своето си пеене и глас.

В епизода Криско посети студиото на Димитър Ганчев – Майт, който обработва частите му, както и студиото на Евгени Димитров – Маестрото. После изрусеният музикант заведе водещата Сантра на фотосите на клипа на новата му ария „ Незаменим “.

Дейностите на Криско в изданието бяха прекъсвани от блиц въпроси, множеството от които бяха свързани с персоналния му живот. Един от тях бе дали желае да се ожени, а отговорът му беше повече от безапелационен – „ Не! “, без да дава непотребни пояснения. Въпреки това очевидно си пролича, че Криско обича половинката си Цвети, защото я назовава „ жена ми “ и съобщи, че най-красивата дама е неговата.

На въпроса кого обича, той показа, че изпитва обич към фамилията, жена му и околните му другари. И че най-важното и смисленото за един човек е да сътвори семейство, което чудесно се вписва в най-актуалната вест към него, а точно - че чака правоприемник от Цвети. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР