Крис Рок няма да повдига обвинения срещу Уил Смит след

...
Крис Рок няма да повдига обвинения срещу Уил Смит след
Коментари Харесай

Крис Рок няма да подава жалба срещу Уил Смит

Крис Рок няма да повдига обвинявания против Уил Смит след разправията им на сцената на тазгодишните награди "Оскар ", оповестиха от полицейското ръководство на Лос Анджелис.

LAPD удостовери в понеделник, че Рок е отказал да подаде тъжба. „ Разследващите органи са осведомени с случай сред две лица по време на програмата за премиите на Оскар “, споделиха от полицията в Ел Ей пред CNN. „ Едното лице е блъснало пестник на другото. Пострадалият е отказал да подаде тъжба. Ако забърканата страна желае това да се случи на по-късен стадий, полицията на Лос Анджелис ще бъде разполагаем ", показаха още от LAPD.

По време на церемонията Крис Рок се пошегува с обръснатата глава на брачната половинка на Уил Смит - Джейда Пинкет Смит. В отговор артистът се качи на сцената и удари по лицето сътрудника си. Джейда страда от плешивост.

„ Любовта те кара да правиш луди неща “, изясни по-късно през сълзи Уил Смит, откакто получи своя Оскар за най-хубава мъжка роля. Той сервира извинения за случката, само че те не бяха адресирани персонално към Крис Рок, а към самата кино Академия. Нейните членове от своя страна излязоха с позиция, в която оповестиха, че не поддържат сходни дейности.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР