Крис Рок и острото му чувство за хумор ще се

...
Крис Рок и острото му чувство за хумор ще се
Коментари Харесай

Крис Рок ще бъде първият човек, който води шоу на живо пред цял свят

Крис Рок и острото му възприятие за комизъм ще се изпречат тъкмо пред очите на феновете по целия свят едновременно - онлайн, на дребния екран. 

" Netflix " разгласи в четвъртък, че именитият комедиант ще влезе в историята като хедлайнер на първото по рода си световно стрийминг събитие онлайн на стрийминг колоса, оповестява CNN.

" Крис Рок е един от най-емблематичните и значими комедийни гласове на нашето потомство ", сподели в изказване Роби Прау, вицепрезидент на " Netflix " за стендъп и комедийни формати.

" Развълнувани сме, че целият свят ще може да изживее комедийно събитие с Крис Рок онлайн и да бъде част от историята на " Netflix ". Това ще бъде паметен миг и за нас е огромна чест, че Крис носи този факел ", добави той. 

Това ще бъде второто стендъп шоу на артиста по " Netflix ". Първата му поява беше в " Chris Rock: Tamborine " през февруари 2018 година

Въпреки че това ще бъде първият стрийминг на " Netflix ", комедийните събития онлайн не са непознати.

" Netflix is a Joke: The Festival " се организира напролет и включваше повече от 330 комедианти, които изнесоха 295 шоута на повече от 35 места в Лос Анджелис, в това число първото по рода си стендъп шоу на стадион " Доджър ". Събитието продаде повече от 260 000 билета.

Рок сега е на международно турне " Ego Death World Tour " и има дати на много места в Калифорния през декември със своя другар и сътрудник комедиант Дейв Чапъл.

Специалният план на " Netflix " с Рок онлайн ще бъде излъчен при започване на 2023 година

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР