Крис Пол ще отсъства за неизвестно времеГардът на Хюстън Рокетс

...
Крис Пол ще отсъства за неизвестно времеГардът на Хюстън Рокетс
Коментари Харесай

Крис Пол ще отсъства за неизвестно време

Крис Пол ще отсъства за незнайно време
Гардът на Хюстън Рокетс Крис Пол ще бъде навън за неустановен интервал от време, откакто получи контузия на подколянното сухожилие при загубата на,,ракетите “ от Маями Хийт с 101:99. Той напусна паркета по време на втората четвърт и не се завърна до края на дуела. След края на мача треньорът на Хюстън Майк Д‘Антони съобщи, че плеймейкърът ще премине скенер, който ще дефинира какъв брой тъкмо ще отсъства баскетболистът.

Пол се контузи, пробвайки се да дриблира около Дерик Джоунс-джуниър при оставащи 6:43 до края на частта. Джоунс открадна топката, а Пол падна на паркета, хващайки се незабавно за лявото бедро. Бившият състезател на Лос Анджелис Клипърс, който има приблизително по 15.6 точки, 8 асистенции и 4 битки на мач от началото на сезона в НБА, бе с 4 точки и 4 асистенции и 1 битка за 12 минути, преди да напусне наложително игрището.

Според калкулации на ESPN, Пол е бил отвън игра за 19 мача (общо в постоянния сезон и плейофите) заради пет травми на подколянното сухожилие в кариерата си. Разтежение на дясното подколянно сухожилие му попречи да взе участие в шестия и седмия мач от финалите на Западната конференция през миналия сезон, като това разреши на първенеца Голдън Стейт Уориърс да обърне полуфинала в своя изгода и да отстрани Рокетс.

Пол е деветкратен участник в,,Мача на звездите “ и девет път определен в,,най-добрия отбранителен тим “ на всички времена, като 33-годишният деец има приблизително по 18.6 точки, 9.7 асистенции и 4.5 битки на мач в професионалната си кариера. Маями прекъсна серията от пет следващи триумфа на Хюстън, а в идващия си дуел в лигата Рокетс се изправят вкъщи против Сан Антонио Спърс. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР