Крис Хемсуърт разказва повече за актьорската си кариера, малко преди

...
Крис Хемсуърт разказва повече за актьорската си кариера, малко преди
Коментари Харесай

Крис Хемсуърт: Жена ми иска да спра да се събличам пред камерата

Крис Хемсуърт споделя повече за актьорската си кариера, малко преди премиерата на новото си присъединяване в продължението на “Men In Black”.

В изявлението за “Variety” Крис Хемсуърт се майтапи, че за жена му не е толкоз забавно той непрекъснато да се демонстрира гол до кръста и на нея й се желае той да спре да го прави. Естествено, това няма да се случи скоро, тъй като артистът има прекомерно огромна известност и продуцентите желаят да се възползват от това… и по-добре за нас.

Нещата обаче не постоянно са били по този начин. В същото изявление той споделя повече за времето преди да подписа договорката с Marvel, с която завоюва ролята на Богът на светкавиците Тор.

Тогава той е бил изправен пред съществени финансови усложнения и се е чувствал депресиран поради това. За него е приоритет да обезпечи добър живот на родителите си и не понасял обстоятелството, че тогава не е можел да го направи.

След като е сключил договорката, нещата бързо са се подобрили и в този момент той е признателен, че всичко това му се е случило. Радва се, че децата му харесват героя и че са останали толкоз впечатлени след последния филм.

За него фамилията е преди всичко – по тази причина и обмисля да си вземе почивка от киното, откакто завърши със сегашните си планове, с цел да се концентрира върху персоналния си живот. Но по едно и също време с това дава обещание, че по-късно още веднъж ще се върне с цялостна мощ, тъй като обича работата си.

Източник: missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР