Kris Gran, един от най-красивите млади поп гласове на България,

...
Kris Gran, един от най-красивите млади поп гласове на България,
Коментари Харесай

Kris Gran събира Две сърца в ново видео

Kris Gran, един от най-красивите млади поп гласове на България, пусна видеото към заглавния сингъл от дебютния си албум „ Две сърца “. Красивата история за сродните души към този момент е в формалния YouTube канал на актьора.

„ Две сърца “ е по музика и текст на самия Kris Gran. „ Избрах тази ария да даде заглавие на дебютния ми албум, тъй като тя сплотява страстите на всички части в него. Това не е ария единствено за обич, тя е и ария за другарството за цялостен живот “, споделя той. „ Две сърца “ е една от първите песни, които Kris Gran написа, откакто взема решение да събере авторски албум. От тогава парчето събира най-силните реакции на сътрудници и почитатели, които не стопират да го стимулират да направи видео към сингъла.

И клипът е към този момент факт. Режисьор е Хрис Бадаров, а зад камерата е Иван Бъчваров. Сюжетът наблюдава живота на две деца, неразделни другари, само че разграничени от дистанции и географско състояние. Срещата им след доста години запълва за един момент празнотата, основана от неналичието на сродната душа.

В основните функции на децата са дребните, надарени танцьори Ирен Бедри и Любомир Димитров от клуб по спортни танци Infinity Team с треньор Стефан Иванов. А в функциите на порасналите деца са самият Kris Gran и Ина Мархолева, които са двойка в живота и сътрудници във вокален отбор „ Фортисимо “.

Целият албум „ Две сърца “, който излезе в края на 2023 година, може да слушате във всички цифрови платформи

Проектът се реализира с финансовата поддръжка на Национален Фонд " Култура ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР