Крис Диксън, генерален партньор в известната инвестиционна компания Andreessen Horowitz,

...
Крис Диксън, генерален партньор в известната инвестиционна компания Andreessen Horowitz,
Коментари Харесай

Криптовалутите наближават своя “Iphone момент” според инвестиционен гигант

Крис Диксън, общоприет сътрудник в известната капиталова компания Andreessen Horowitz, допуска, че крипто промишлеността е на прага да навлезе в еквивалента на етапа на приемане на " iPhone ".

В скорошен диалог с Лора Шин в подкаста Unchained, Диксън прави паралел с еволюцията на смарт телефоните в средата на 2000 година, когато iPhone се появи като революционен артикул, което в последна сметка докара до необятното му приемане.

Изхождайки от тази прилика, той акцентира, че крипто пространството не е претърпяло сходен определящ миг, само че твърди, че той може да е на хоризонта.

Размишлявайки върху ранните дни на iPhone, Диксън означи основен интервал, в който промишлеността на смарт телефоните доближава “ “, белязана от бързото развиване на извънредно известни приложения, пригодени за мобилни консуматори, като Uber, Instagram и Snapchat.

Диксън прави паралел сред ранната епоха на смарт телефоните и настоящето положение на крипто промишлеността, заявявайки:

Той акцентира и смисъла на сполучливото консолидиране на инфраструктурата и функционалността на iPhone, което води до внезапно повишаване на броя на новаторските приложения.

Сравнявайки това с крипто бранша, Диксън призна, че въпреки промишлеността към момента да не е претърпяла своя финален “iPhone миг ”, разнообразни знаци сочат, че такава трансформационна фаза може би следва.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР