Криптовалутния пазар бележи низходяща тенденция, включително Dogecoin (DOGE), след като

...
Криптовалутния пазар бележи низходяща тенденция, включително Dogecoin (DOGE), след като
Коментари Харесай

Dogecoin: Експертите наблюдават ключовите нива на фона на сътресенията на пазара

Криптовалутния пазар бележи низходяща наклонност, в това число Dogecoin (DOGE), откакто от началото на годината актива бе набрал скорост.

Сега специалистите деликатно следят основните ценови равнища, с цел да дефинират бъдещата посока на известния меме токен.

Понастоящем Dogecoin получава поддръжка на равнище от $0.075, а главното му равнище на опозиция е $0.086. Това бе маркирано в разбора, споделен от Али Мартинес, специалист по търговия с криптовалути, на 2 март посредством Twitter.

Според Мартинес 44,000 адреса държат 34.38 милиарда DOGE на равнището на поддръжка, закупени на междинна цена от $0.075, до момента в който 92,000 адреса имат 13.1 милиарда DOGE на равнището на опозиция, закупени на междинна цена от $0.086.

От всички адреси, оценени от платформата за следене на криптовалути IntoTheBlock – 63.1% сега са на облага, 36.48% са на загуба, а 0.41% са близо до равнището, на което са закупили актива.

Към момента на писане на публикацията DOGE се търгува на цена от към $0.0808, което предстаслява 18% спад за последните 30 дни.

Въпреки това, позитивни вести като да вземем за пример прибавянето на DOGE като алтернатива за заплащане при закупуване на домейни от доставчика на Web3 домейни Unstoppable Domains, биха могли да оказват помощ за ориентиране на цената на DOGE към равнището на опозиция.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР