Криптоанализаторите от Finbold видяха 3 рискови цифрови актива, потенциалните инвестиции

...
Криптоанализаторите от Finbold видяха 3 рискови цифрови актива, потенциалните инвестиции
Коментари Харесай

Ето в кои токени не бива да инвестирате през октомври: съвети на криптоанализаторите

Криптоанализаторите от Finbold видяха 3 рискови цифрови актива, евентуалните вложения в които би трябвало да се заобикалят през месец октомври. Според специалистите, предходните бичи криптопазари са посочили по какъв начин благосъстоянията могат да се вършат и губят с мигване на окото, тъй че вложителите би трябвало да бъдат внимателни.

WEMIX (WEMIX) — родният токен на екосистемата WEMIX. Въпреки че тази криптовалута означи забележителен растеж през последните седмици, анализаторите считат, че рисковете надвишават изгодите. Това се дължи основно на високата волатилност на WEMIX.

По-специално, 30-дневната волатилност на цифровия актив е 27,67%, което се характеризира от CoinCodex като „ извънредно високо “. Цената на WEMIX падна с повече от 45% през последната година и надмина 75% от водещите криптоактиви през този интервал. Токенът също е доста поевтинял от най-високата си стойност за всички времена и показва забележителна годишна инфлация от над 158%.

Worldcoin (WLD) е токенът на първия по рода си криптопроект с изкуствен интелект, който издава цифрови активи на потребителите след сканиране на очите им. Първоначално WLD провокира прочут интерес измежду криптоентусиастите, изключително откакто беше листнат на огромните тържища като Binance, Huobi и OKX. WLD също показва забележителна волатилност от стартирането си. Според CoinCodex, 30-дневната волатилност на токена сега възлиза на близо 18%. Само 1% от общото предложение на WLD сега е в обращение.

ApeCoin (APE) е основана на Ethereum криптовалута, обвързвана с NFT сбирката Bored Ape Yacht Club. След като скочи до $26,7, малко след стартирането си през март 2022 година, APE стартира да пада внезапно на фона на солидния спад на NFT. През последната година APE падна с съвсем 80%, изоставайки от 97% от топ 100 криптовалутите за годината. ApeCoin също се търгува под своята 200-дневна пълзяща междинна стойност (MA) и 96% под най-високата си стойност за всички времена, до момента в който волатилността е над 6,5%.

„ Като се имат поради изключителните опасности, които носят някои криптовалути, е безвредно да се каже, че адаптивността и знанието са най-хубавите съдружници на трейдърите. Ето за какво, с цел да се избегнат обилни загуби на криптопазара, е належащо да останете бдителни и да организирате задълбочено изследване, както и да извършите осведомен избор “ —- подчертаха анализаторите на Finbold.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР