Криминално проявен от петричкото село Рупите бе арестуван в английския

...
Криминално проявен от петричкото село Рупите бе арестуван в английския
Коментари Харесай

Тарикат от Рупите реши да изкара пари от наши гурбетчии в Англия, но сметките му излязоха криви

Криминално проявен от петричкото село Рупите бе задържан в британския град Дувър. 28-годишният Костадин Йорданов е разгласен с европейска заповед за арест от българските управляващи по следствие за машинация на гурбетчии.

Той се представял за медиатор сред плантация за плодове – ягоди и малини, и компания, която набирала берачите, и взимал пари от мераклиите за сезонна работа. Впоследствие се покрил, като по този метод съумял да завлече няколко гурбетчии, написа struma.bg.

Районна прокуратура му повдигнала обвиняване за един случай, при който въвел в подвеждане жена от Петрич, която, с цел да стартира работа, му дала 1600 лева Костадин Йорданов е издирен от британските управляващи по линия на интернационалното полицейско съдействие и предаден на български екип. След като е докаран в родината му, петричката прокуратура е внесла искане в съда да му бъде наложена мярка за неотклонение „ задържане под стража “, защото е упрекнат за машинация при изискванията на рецидив.

Делото е прегледано от шефката на Районен съд – Петрич Мая Банчева, която го оставя зад решетките. Определението към този момент е влезнало в действие, защото не е обжалвано пред Окръжен съд.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР