Криминалният контингент е познат за нас, който се включва активно

...
Криминалният контингент е познат за нас, който се включва активно
Коментари Харесай

Демерджиев се закани на купуването на гласове на изборите

Криминалният контингент е прочут за нас, който се включва интензивно в изборите и ще разберем по какъв начин да работим против него, тъй че да не противодействаме в последния миг , а през целия интервал в деня на осъществяване на самите избори . На това се закани служебният вътрешен министър Иван Демерджиев на брифинг пред публицисти преди да организира среща със Столична дирекция на вътрешните работи.

Демерджиев изясни, че през днешния ден ще се одобряват докладите на регионалните дирекции и с изключение на, че ще приемем доклада ще се разиска по какъв начин се движат трендовете в престъпността и ще се набележат задания за предварителните парламентарни избори на 2 април.

По връзки на честванията на  в Северна Македония, Демерджиев уточни, че Македония би трябвало да разбере, че пътят към положителните добросъседски връзки минава през дейности, а не през думи. Като думи получихме доста такива, а дейностите не подхождат на думите, сподели министърът.

Демерджиев направил всичко допустимо всевъзможни хора вид провокатори да останат в България. Няма нито едно показано доказателство, че такива хора е имало на границата, които по някакъв метод са имали държание, което да се счита за коренно, сподели още служебният вътрешен министър.
 Донев 2 стартира със благозвучие в културата и организация на вота през април
Донев 2 стартира със благозвучие в културата и организация на вота през април

Премиерът разпореди Министерство на вътрешните работи и Министерството на електронното ръководство да се захващат с изборите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР