Криминалният филм на Гай Ричи от 2019 г. Джентълмените“ завърши

...
Криминалният филм на Гай Ричи от 2019 г. Джентълмените“ завърши
Коментари Харесай

Телевизионният преглед на джентълмените — спин-офът на Netflix за Гай Ричи предлага леко забавление за момчета и татковци

Криминалният филм на Гай Ричи от 2019 година „ Джентълмените “ приключи с намигваща мета – и много безсрамна – концепция за продължение. Сега, пет години по-късно, Netflix са отишли ​​още по-далеч, предлагайки на мокни маестрото шанса да създаде цялостен спин-оф сериал със същото име.

Режисьор на ярки моменти, а не на сплотени филми, стилизиран от Ричи, ругатнята може да стане уморителна за двучасов филм - да не приказваме за осем епизода. Но макар че тази поредност е разхвърляна, шумна и отговорен, че се мотае прекомерно дълго (по-скоро за разлика от джентълмените), тя също е отклоняваща част от лекото развлечение на момчета и бащи. Един, който, в случай че не друго, усъвършенства оригинала, като заобикаля расовите и половите стандарти.

Карикатурите от висшата класа обаче остават, до момента в който сериалът уголемява връзката сред избледняващата аристокрация и предприемчивите гангстери, открити за първи път във кино лентата. Той също по този начин вкарва независима история и напълно нова годишна продукция от герои.

Водещ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР