Криминалния психолог Тодор Тодоров ще е едно от лицата на

...
Криминалния психолог Тодор Тодоров ще е едно от лицата на
Коментари Харесай

Защо криминалният психолог Тодор Тодоров влиза в партията на Цветанов?

Криминалния психолог Тодор Тодоров ще е едно от лицата на бъдещата партия на Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа "Републиканци за България ". Партията се учредява публично през днешния ден.

"Нямам причина да нямам доверие на Цветан Цетанов, Не е имало миг, когато дружно сме работили в Министерство на вътрешните работи дружно, е правил нещо неправилно. Усетил съм в него това, че когато би трябвало да се работи, то се е вършело ", съобщи Тодоров пред БТВ.

"Важно е човек да има самопреценка, с цел да работи нещо. Има хора с обучение, които не могат да заемат избрани постове. Не бих заел пост, в който не съм способен. Виждам се като човек, който оказва помощ да се развие една концепция ", сподели още той.

Аз съм работохолик, по тази причина и Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа ме е поканил, допускам, разкри престъпният психолог.

"Виждам се като член на партията, който ще помогне тя да се развие ", добави Тодоров.

Тодор Тодоров разкри, че има апартамент на заем. Родителите му имат къща в Бяла Слатина.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР