Криминални посегателства срещу наши кандидати няма да отслабят структурите на

...
Криминални посегателства срещу наши кандидати няма да отслабят структурите на
Коментари Харесай

Кандидат-кмет от ГЕБР стана жертва на грозна вандалска проява СНИМКА

Криминални похищения против наши претенденти няма да отслабят структурите на ГЕРБ. Това оповестиха от партията, а мотивът е, че тази нощ били изпочупени стъклата на автомобила на претендента на ГЕРБ за кмет на плевенското село Бохот Цветан Кънев, написа " ".

Кънев се натъкнал на престъпния акт сутринта, когато излязъл пред къщата си. Освен със счупени прозорци, автомобилът е открит и с изкривени джанти. Предполага се, че автомобилът е удрян с железни пръти.

Цветан Кънев неотложно е подал сигнал за случая в полицията. Направен е оглед на място, а Кънев е разпитан. Той е декларирал пред проверяващите, че няма догатки за аргументите за престъпното посягане, тъй като няма спорове или неуредени взаимоотношения с никого. Според претендентът на ГЕРБ за кмет на Бохот единственият претекст за обстановката може да е политическа разпра с него.

Цветан Кънев загуби частичните локални изборите в Бохот преди седмици и по тази причина недоумява каква е повода за похищението върху имуществото му. Областното управление на ГЕРБ – Плевен осъжда остро този престъпен акт и дефинира като неприемлива сходна разпра с претендент за кмет.

Посегателството върху имущество на претендент на ГЕРБ за заплашване или политическа разпра по никакъв метод няма да отслаби партийните структури на ГЕРБ както в регионалния център Плевен, по този начин и в дребните обитаеми места на региона. От ГЕРБ – Плевен упорстват пред способените органи за бързо следствие и откриване на причинителите на престъпното действие.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР