Криминалистите днес претърсиха широк периметър около произшествието, за да открият

...
Криминалистите днес претърсиха широк периметър около произшествието, за да открият
Коментари Харесай

Последна Информация За Арестувания За Зверското Убийство На Таксиметровия Шофьор!

Криминалистите през днешния ден претърсиха необятен периметър към произшествието, с цел да открият ножа, с който е погубен водачът, само че без резултат. Успяха да намерят таблета на лидера и да смъкват от колата биологичен материал за ДНК-анализ.

Няма данни младежът да е престъпно проявен и осъждан, както и да е правил признания.

За момента е известно, че таксиметровият водач е качил мъж от автогарата в Разград, който изискал да бъде закаран до село Дянково. Данни за хипотетичния палач дала жена от Дянково, която инцидентно се е оказала на мястото на закононарушението и е качила на автостоп хипотетичния причинител.

Охранителна камера на магазин го е снимала. По неофициална информация схваща и приказва турски език.

" Убиецът е бил умел, седнал откъм гърба вдясно в колата, с цел да не го вижда дамата. Има присъща походка, леко накуцва ", сподели по-рано окръжният на Разград Тихомир Тодоров.

Таксито е било отвън пътното платно, като тялото на водача е било свалено от транспортното средство.

" Смъртта е насилствена, с две прободни рани от нож в региона на врата, от двете страни ", сподели Илиана Георгиева, представител ОД на Министерство на вътрешните работи - Разград.

Версиите са разнообразни, само че до момента няма следи от обир.

Колеги на убития водач споделиха, че са обезпокоени за живота си след тежкото закононарушение. Казват, че добре са го познавали.

" Работи единствено нощем. По принцип не ги качваме, когато усетим опасност. То и по закон е по този начин - можем да отхвърляме транспорт, само че не постоянно можеш да прецениш тъкмо ", описа таксиметровият водач Неделчо Георгиев пред Българска национална телевизия.

Колеги на жертвата разясниха, че часове преди убийството 63-годишният таксиметров водач е чествал рождения си ден.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР