Криминалисти разкриха най-добре оборудваната наркоплантация за конопени растения в област

...
Криминалисти разкриха най-добре оборудваната наркоплантация за конопени растения в област
Коментари Харесай

Високотехнологична наркооранжерия разкрита при спецакция в Търговище

Криминалисти разкриха най-добре оборудваната наркоплантация за конопени растения в област Търговище. Шестима, съпричастни в активността й, са арестувани за период до 24 часа от чиновници на бранш „ Специализирани тактически дейности “.

Специализираната полицейска интервенция е извършена от чиновници на ГДНП и сътрудниците им от регионалните дирекции в Шумен и Търговище. Действията им почнали преди повече от месец след получена информация за нерегламентирана активност по развъждане на конопени растения от двама мъже от Шумен.

В ранните часове на 11 август са арестувани общо шестима души от Шумен, Велики Преслав и Търговище. В двама от арестуваните са открити наркотични субстанции и огромна сума пари.

Открити са шест големи пространства за развъждане на марихуана в солидна промишлена постройка. Всички пространства били оборудвани с високотехнологични лампи, системи за климатизация, вентилация, надзор на влажността на въздуха и температурата. 
 Разкриха голяма наркооранжерия Разкриха голяма наркооранжерия
Внушителна по размери наркооранжерия е разкрита в Бойчиновци. Операцията е извършена от криминалисти на ОДМВР-Монтана и сътрудниците им от...

Благодарение на добре плануваната и сполучлива спецоперация до пазара не е стигнало голямо количество от високорисковото наркотично вещество.

 

 

 

Още от ТЪРГОВИЩЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР