Криминалисти от РУ-Пазарджик задържаха столичанин, който отглеждал марихуана в домашна

...
Криминалисти от РУ-Пазарджик задържаха столичанин, който отглеждал марихуана в домашна
Коментари Харесай

Хванаха столичанин с наркооранжерия, културни ценности и металдетектор

Криминалисти от РУ-Пазарджик задържаха столичанин, който отглеждал марихуана в домашна оранжерия. Освен това органите на реда разкрили в населяваното от него жилище металдетектор, накит и старинни монети.

В петък чиновници на бранш „ Криминална полиция “ при РУ-Пазарджик провели полицейска интервенция за противопоставяне на производството и разпространяването на наркотични субстанции. Те атакували парцел в пазарджишкото село Сбор, който бил населяван от 51-годишен гражданин на София. В къщата органите на реда разкрили оборудвана оранжерия за развъждане на канабис. В нея имало 40 растения с височина сред 60 и 90 сантиметра. Помещението било оборудвано със система за надзор на влажността, температурата, с вентилация. Общото количество на конфискуваната зелена листна маса е 16.345 кг. По време на процесуалните дейности проверяващите разкрили още металдетектор, накит и девет монети от друг тип, имащи белезите на културно-исторически полезности.

Цялата открита дрога, археологически обекти и металдетектор са конфискувани. Притежателят им е арестуван в ареста за период от 24 часа. Спрямо него се водят досъдебни производства под надзора на прокуратурата.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР