Крим е най-важната част от украинската територия, която все още

...
Крим е най-важната част от украинската територия, която все още
Коментари Харесай

Генерал Бен Ходжис: Украйна се нуждае от високоточни оръжия с голям обсег, които могат да ударят по всеки руски кораб, всеки руски самолет, всеки щаб, всяка ракетна площадка, всяка военновъздушна база

Крим е най-важната част от украинската територия, която към момента е окупирана от Русия. Това сподели в изявление за Sestry пенсионираният генерал-лейтенант, някогашен пълководец на американските войски в Европа Бен Ходжис.
 
" Това е, което ние назоваваме " решаваща територия ". И който управлява Крим, съгласно мен ще завоюва тази война. Не мисля, че ще има сухопътна атака на полуострова в близко бъдеще, само че по един или различен метод това е стар метод на мислене. Искам да кажа, че е значимо първо да създадем Крим негоден за съветските войски ", сподели Ходжис.
 

Those who controls Crimea will win this war - former U.S. Army commander in Europe Ben Hodges

" I don`t think there`s going to be a ground offensive on the peninsula anytime soon, but that`s an outdated way of thinking. I mean, it`s important to first make Crimea unsuitable for… pic.twitter.com/Ct2iT52hYp
— NEXTA (@nexta_tv) January 16, 2024

 
За да направи това, сподели той, Украйна се нуждае от високоточни оръжия с огромен обхват, " които могат да ударят на всички места ".
 
" По всеки съветски транспортен съд, всеки съветски аероплан, всеки щаб, всяка ракетна площадка, всяка военновъздушна база. Следователно това ще направи Крим несъответствуващ за потребление от Русия ", акцентира американският боен.
 
Вторият съставен елемент от деокупацията на полуострова съгласно него е изолирането на Крим - т.е. затварянето на единствените два маршрута, по които може да се стигне до там.
 
" Първият е нелегално издигнатият Керченски мост. А вторият е по този начин нареченият сухопътен кулоар, който минава от Ростов по Азовското крайбрежие през Мариупол и Бердянск до Крим. И мисля, че е допустимо да се пресечен и двата маршрута. С прецизен огън от огромно разстояние " – заключи Ходжис.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР