Крилото на ЦСКА-София Кирил Десподов спечели наградата за футболист на

...
Крилото на ЦСКА-София Кирил Десподов спечели наградата за футболист на
Коментари Харесай

Кирил Десподов мечтае за трофей с ЦСКА-София

Крилото на ЦСКА-София Кирил Десподов завоюва премията за футболист на месец август в Първа Лига с 10 гласа. Втори остана неговият съотборник Мауридес, а трети е Петър Атанасов от новака „ Ботев “ (Враца).

21-годишният национал заслужи оценката след мощните си изяви с екипа на " алените " и националния тим. Десподов получи противен удар в коляното по време на мача с Норвегия, само че показа, че към този момент се усеща добре и е на линия да помогне на тима в конфликта от 8-ия кръг против „ Черно море “.

" За мен не е значимо да стана голмайстор, а с голове и асистенции да оказа помощ на тима да завоюва трофей. Аз съм крило, а не централен нападател. Има кой да вкарва, аз ще му оказвам помощ и депозирам, колкото мога ". Всички знаем, че ни чака тежък мач против Черно море. Те са добър тим, само че ние имаме проект по какъв начин да победим, който ще видите в събота ”, съобщи играчът.

Десподов изрази удовлетворение от обстоятелството, че игра и в двата мача за националния тим и се надява отборът да се класира за Евро 2020.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР