Крилото на ЦСКА-София Жоржиньо, който през изминалия сезон беше преотстъпен

...
Крилото на ЦСКА-София Жоржиньо, който през изминалия сезон беше преотстъпен
Коментари Харесай

Поне петима напускат “червените”

Крилото на ЦСКА-София Жоржиньо, който през миналия сезон беше преотстъпен в отбора от Сент Етиен, благодари на българския клуб. На този стадий не е ясно дали фланговият нападател ще остане на “Армията”, само че по-скоро ще се раздели с тима. Очаква се най-малко петима да изоставен през лятото.

“Страхотен сезон, страховит тим, страхотна конструкция. Благодаря на всички, които бяха част от борбата през този сезон. Специални благодарности на почитателите на ЦСКА, които направиха специфични всички наши мачове. Благодаря ти, ЦСКА!”, написа Жоржиньо.

Все още не е ясно дали другият преотстъпен на “Армията” - бранителят Нуно Томаш, ще остане в клуба и през новия сезон. Сред напускащите ще са Стивън Перейра и Едвин Джеси. Договорът на първия ще бъде разтрогнат по взаимно единодушие, до момента в който за Джеси се търси покупател.

Един от Стойчо Атанасов и Ангел Лясков ще бъде преотстъпен. Договорът на Георги Китанов пък изтича и надали ще бъде възобновен. Под въпрос е бъдещето и на различен вратар - Данте Стипица, който беше твърда запаса на Витаутас Черниаускас.

“Тема Спорт” Снимки: Булфото
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР