Крилото на Съндърланд Джак Даймънд твърди, че жена, която го

...
Крилото на Съндърланд Джак Даймънд твърди, че жена, която го
Коментари Харесай

Джак Даймънд от Съндърланд твърди, че жена, която го е обвинила в изнасилване, е инициирала секс

Крилото на Съндърланд Джак Даймънд твърди, че жена, която го е обвинила в обезчестяване, се е пробвала да стартира секс, когато са се срещнали в дома му през 2022 година

Даймънд беше задържан от полицията и упрекнат в едно обвиняване за обезчестяване и едно обвиняване за полово посягане на 30 март 2023 година, като Съндърланд в профил играча, а Линкълн Сити приключи контракта му за наем.

23-годишният -old се пледира за почтен и процесът против него стартира в съда на Нюкасъл във вторник. Съдът чу, че двойката се е срещнала в приложението за запознанства Tinder и са се съгласили да бъдат „ другари с преимущества “.

Жената сподели, че връзката им е „ 95% секс “, само че когато Даймънд й се обадил и я поканил да пристигна в дома му и да прекара нощта, двамата се съгласили да се „ гушкат “ и че няма да има полова интензивност.

Прокурорът Дейвид Повал обаче сподели, че футболистът е „ желал повече от това “ и че откакто дамата „ в последна сметка “ се е съгласила на някаква полова интензивно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР