Крилото на Сакраменто Кингс Александър Везенков заяви пред Mundo Deportivo,

...
Крилото на Сакраменто Кингс Александър Везенков заяви пред Mundo Deportivo,
Коментари Харесай

Александър Везенков: Някои хора в Барселона не се отнасяха добре с мен

Крилото на Сакраменто Кингс Александър Везенков съобщи пред Mundo Deportivo, че двама-трима души не са се отнасяли добре с него, когато той бе част от състава на Барселона. Българинът не назова техните имена, само че съобщи, че не става въпрос за шефовете на клуба, а най-вероятно за част от треньорския щаб на каталунците в интервала 2015-а до 2018-а. Везенков приказва и за ролята си в отбора на “кралете ”, като загатна, че се усеща подценен.
Прочетете още
“Трудно е, друго е и би трябвало да се учиш с всеки ден. Тях не ги интересува, че си най-полезния състезател в Евролигата. В НБА би трябвало да се доказваш през цялото време. Ако се адаптираш бързо, имаш късмет, в случай че не - нещата стават доста сложни ”, съобщи Везенков.

На въпрос дали се усеща подценяван в НБА, Везенков дава отговор по този начин, като във въпроса е включен и Василие Мицич, който беше в сходна обстановка в Оклахома: “Да, на 100%. Всичко е до това да получиш опция, има много тимове, които не се оправят добре. Разбира се, Оклахома Сити Тъндър има двама положителни играчи на гардовите позиции - Шей Гилджъс-Алекзандър и Джош Гиди. Сега Мицич получава минути в Шарлът и играе в действителност добре. Не знам дали може да се утвърди като титуляр, само че той има качествата да получава солидни минути. Той чете играта ужасно и е наслаждение да го гледаш ", показа двукратният Спортист №1 на България.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР