Крилото на Милан Рафаел Леао логично бе много щастлив след

...
Крилото на Милан Рафаел Леао логично бе много щастлив след
Коментари Харесай

Рафаел Леао: Обичам да отговарям на терена, голям фен съм на Кварацхелия

Крилото на Милан Рафаел Леао разумно бе доста благополучен след разгромната победа на неговия Милан с 4:0 като посетител на Наполи в среща от Серия " А " нощес. Португалецът се отличи с два гола в мача.

" Знаехме, че това е значим мач против страховит противник, който прави превъзходен сезон. Чухме няколко неща, които хора отвън Милано споделиха и които ни дадоха спомагателна сила. Искам да благодаря на нашите почитатели и на тима, защото работихме необикновено като едно цяло, това е Милан ", сподели Леао пред DAZN.

“Обичам да давам отговор на терена. Имах два сложни месеца, само че в този момент открих себе си ”, добави португалецът.
 Милан разпиля Наполи като посетител и даде сериозна поръчка за конфликтите им в ШЛ Милан разпиля Наполи като посетител и даде сериозна поръчка за конфликтите им в ШЛ
И добави, че е огромен обожател на грузинската звезда на Наполи Хвича Кварацхелия. " Размених фланелката си с Кварацхелия. Аз съм му огромен почитател, имаме подобен жанр на игра ", сподели още Леао след мача.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР