Крилото на Манчестър Юнайтед Антони е обвинен в домашно насилие,

...
Крилото на Манчестър Юнайтед Антони е обвинен в домашно насилие,
Коментари Харесай

Обвиниха Антони в домашно насилие

Крилото на Манчестър Юнайтед Антони е упрекнат в „ домашно принуждение, опасност и телесна щета “ от някогашна негова приятелка в родната му Бразилия. Бразилското издание Globo Esporte оповестява, че Габриела Кавалин, която имаше връзка с 23-годишния нападател през 2022 година, е подала сигнал в полицията в Сао Пауло.

В отчета се показва, че тя твърди, че е била нападната от Антони на 20 май - ден, в който бразилският национал се появи за Юнайтед в мач от Висшата лига с Борнемут на " Виталити Стейдиъм ". Докладът включва също „ фотоси на ожулвания и заплашителни известия “, до момента в който се споделя, че Кавалин е обсъждала и преди агресивното поведение от Антони.

Кавалин в този момент приканва управляващите в Бразилия да подхващат „ незабавна защитна мярка “, до момента в който се събират спомагателни доказателства по случая.

Освен това Globo Esporte оповестява, че Антони е имал връзка с въпросната жена през 2022 година, като Кавалин разкрива в обществените медии през юни 2022 година, че е претърпяла импровизиран аборт, когато двойката е очаквала първото си дете.

Не е изработен коментар от Антони, неговите представители или Манчестър Юнайтед.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР