Крилото на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг ще подпише нов дългосрочен

...
Крилото на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг ще подпише нов дългосрочен
Коментари Харесай

Рахийм Стърлинг се съгласи да подпише нов договор със Сити

Крилото на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг ще подпише нов дълготраен контракт с клуба, който ще го задържи на " Етихад " в идващите пет години, оповестява Скай Спортс. Ръководството на " жителите " дълго време преговаряше с британски национал, като медиите постоянно пишеха за противоречие сред двете страни, само че в последна сметка се е стигнало до сделка и скоро Стърлинг публично ще подпише новия си договор.

Сегашният контракт на юношата на Ливърпул изтичаше през лятото на 2020-та година, само че в този момент той ще се обвърже с първенците на Англия най-малко до 2023-та година. 23-годишният футболист бе в страхотна форма за Сити през предишния сезон, когато означи 23 гола във всички шампионати и оказа помощ на отбора да завоюва купата в Англия с рекордните 100 точки в актива си.

Мениджърът на " жителите " Пеп Гуардиола на няколко пъти посочи, че е значимо контрактът на Стърлинг да бъде възобновен и в този момент това ще стане факт, като се чака да бъде официализирано в идващите седмици. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР