Крилото на Левски - Жерсон Кабрал обяви, че намира сериозни

...
Крилото на Левски - Жерсон Кабрал обяви, че намира сериозни
Коментари Харесай

Кабрал: Има голяма разлика между Делио Роси и Славиша Стоянович

Крилото на Левски - Жерсон Кабрал разгласи, че намира съществени разлики сред някогашния треньор на " сините " - Делио Роси и актуалният подобен - Славиша Стоянович. Техничарят добави, че към момента е прекомерно рано от клуба да се обявяват упоритости за шампионската купа.

" Чувствам се добре. Започнах добре сезона, а головете ми дадоха спомагателна убеденост. В момента в действителност се усещам доста добре ".

" Ние имаме нов треньор, който доста ясно дефинира своите условия към нас. Нормално е всеки експерт да има своята философия и визия за футбола. Смятам, че сред остарелия и новия треньор има съществени разлики. Той би трябвало да свикне с нас, а и ние с него. Вече имах опция да кажа, че прави усещане на отличен треньор ", продължи Жерсон Кабрал пред сътрудниците Дарик радио.

" Трябва бързо да се приспособяваме към новия треньор. Много е рано да вършим закани, че ще ставаме първенци или други сходни неща. Сигурен съм, че с течение на сезона ще ставаме по-добри. Все още не е затворил трансферния прозорец, тъй че може да се появяват и нови футболисти, а може и някои да си тръгнат. Така че е доста рано да се разясняват сходни неща ", добави холандецът.

 Давиде Мариани от Левски: До 22-годишен работех в банка и раздавах заеми
Давиде Мариани от Левски: До 22-годишен работех в банка и раздавах заеми

" Постоянно се случва почитателите да ме стопират. Полицаите обичат да си приказват с мен, също по този начин и сервитьорите в заведенията за хранене "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР